Loading…

Recensies

Goede rijschool met veel geduld. Aanrader!

Rated 5 out of 5
24 oktober 2020

Erg goede rijschool! Bij vorige rijschool van ver moeten komen maar dankzij Muek heb ik mijn rijbewijs gehaald. Bedankt voor het geduld en de leuke lessen…

Ronny Baan

Deze rijschool zeker aan te bevelen.

Rated 4 out of 5
27 mei 2020

Ik heb echt genoten van elke les en ik heb heel veel geleerd in korte tijd. Automaatrijschoolpro zorgt ervoor dat je je volledig op je gemak voelt en dingen met extreem geduld kunt uitleggen. Muek je bent de beste en inderdaad een briljante rijschool. Sterk aangeraden.
Marcel Van Veen.

Marcel van Veen.

Beste rijschool

Rated 5 out of 5
15 februari 2020

Erg goede rij-instructeur, altijd duidelijke en rustige uitleg. Ik heb hierdoor ook snel mijn rijbewijs weten te halen. Dus helemaal top!

Madue, Amsterdam oost

Zeer aan te raden Rijschool

Rated 5 out of 5
9 februari 2020

Zeer aan te raden rijschool! Voornamelijk door de ervaren rijleraar die altijd goed en duidelijk uitleg gaf en hiermee ook echt actief lesgeeft (wat je bij veel rijscholen niet ziet). Naast het lesgeven zelf deed hij altijd zijn best om nog een plekje voor me te regelen of op andere manieren te helpen om zo snel mogelijk mijn rijbewijs te halen. Lessen werden gegeven in een mooie veilige auto en prijs/kwaliteit was perfect. Met behulp van ARP in 15 lessen geslaagd waar ik nog steeds erg blij mee ben!

Michiel, Amsterdam

Zeer goede rijschool

Rated 5 out of 5
9 februari 2020

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Muek. De lessen zijn ongedwongen en gezellig, maar ondertussen heb ik ook ontzettend veel geleerd en ben ik in één keer geslaagd! Thanks…..

Jeroen, Amstelveen
    Open whatsapp
    Vragen? Wij helpen u graag.
    Hallo, waarmee kan ik u helpen?